Hva skjer med Geo Redirects-oppsettet mitt hvis jeg avinstallerer appen?
Din Geo Redirects-konfigurasjon er fjernet, siden det er en app-administrert funksjon som ikke synkroniseres med Shopify.
I motsetning til Shopify 404-omdirigeringer (som lever naturlig i Shopify og forblir aktive etter avinstallasjon), kjører Geo Redirects helt gjennom vår apps eget skript og innstillinger. Hvis du avinstallerer Nabu Redirect Manager, blir din Geo Redirects-konfigurasjon, sammen med Wildcard- og RegEx-omdirigeringer, fjernet og vil ikke fortsette å kjøre på din butikk.
Oppdatert: 13/08/2026
Takk skal du ha!