Hur byter eller kopplar jag bort mitt TikTok-konto i Nabu för TikTok Pixel?
Du kan byta vilket TikTok Ads Manager-konto som är anslutet, eller koppla bort det helt, från appens kontoinställningar.
Nabu för TikTok Pixel ansluter till ett TikTok Ads Manager-konto åt gången. Om du hanterar flera TikTok-annonskonton, eller behöver återansluta under en annan inloggning, kan du göra detta utan att installera om appen.
- Gå till Inställningar > Kontoinställningar > Konto i vår app.
- För att ansluta ett annat TikTok Ads Manager-konto, klicka på Byt konto. Detta öppnar TikToks inloggningsskärm - logga in med det konto du vill använda, och det ersätter det nuvarande anslutna kontot.

- För att ta bort TikTok-anslutningen helt, klicka på Koppla bort. En Ta bort konto-bekräftelse kommer att visas: "Är du säker på att du vill koppla bort ditt TikTok-konto? All ansluten pixelspårning kommer att stoppas."
- Klicka på Koppla bort igen för att bekräfta, eller Avbryt för att gå tillbaka utan att koppla bort.

Obs: Att koppla bort stoppar spårning för varje pixel som är ansluten till det kontot. Om du bara vill ändra vilket annonsörskonto eller pixel en specifik pixelrad pekar på, använd Byt konto istället för att koppla bort.
Uppdaterad den: 26/08/2026
Tack så mycket!