Vad händer med mina Geo Redirects-inställningar om jag avinstallerar appen?
Din Geo Redirects-konfiguration tas bort, eftersom det är en app-hanterad funktion som inte synkroniseras med Shopify.
Till skillnad från Shopify 404-omdirigeringar (som finns inbyggt i Shopify och förblir aktiva efter avinstallation), körs Geo Redirects helt genom vår apps egna skript och inställningar. Om du avinstallerar Nabu Redirect Manager tas din Geo Redirects-konfiguration bort, tillsammans med Wildcard och RegEx-omdirigeringar, och kommer inte att fortsätta köras på din butik.
Uppdaterad den: 13/08/2026
Tack så mycket!